Kétgombos kerámiabetétes 90° csaptelep

   A legelterjedtebb csaptelep típus. A két gomb (hideg, meleg) segítségével állíthatjuk be a kellő vízhőfokot. A szabályozó felsőrész kerámia, 90°-os elfordításra nyit illetve zár.

  Ezeknél a csaptelepeknél a tömítést két kerámia lap szolgálja, ami komfort érzetet növel. Az egyik lap stabil helyzetű a másik saját tengelye körül elfordul el. A kerámiabetétes szerelvények pontos, egyszerű és mindenek előtt megbízható átömlést biztosítanak. Kiküszöbölik továbbá a tömítőfelület – korábbi tömítéseknél jelentős – kopási veszélyét.

   A bekerült szennyeződésekkel akadályozott elzárót a fogyasztó még nagyobb erővel zárja, ami a menet tönkremeneteléhez vezet. Fontos a hálózati víz 80-100µ -nál nagyobb szennyeződéseinek szűrése, mert az esetlegesen bekerülő mechanikai szennyeződések ezeket a szerelvényeket is ugyanúgy tökretehetik, mint az emelkedőorsós szelepeket.
kétgombos kerámiabetétes 90°csaptelep kétgombos kerámiabetétes 90°csaptelep


  Természetesen a szerelvények felszerelése előtt elkerűlhetetlen a vízhálózat átmosása az építkezésnél, szereléseknél a rendszerbe jutott szennyeződések kitisztítása végett!

Szaküzletünkben megtalálhatóak:

Sanimix csaptelepek kategória kép, Sanimix faucet family picture category
Mofém Golf csaptelepcsalád kategória kép,
Mofém Golf faucet family picture category