Hírek

A meteorológus sem emlékszik ilyen özönvízre

A meteorológus sem emlékszik ilyen özönvízre
2015. szeptember 2. | Budapesten mindössze egy óra alatt (18:40 - 19:40 között) 83,3 mm csapadék zúdult le, ami azt jelenti, hogy minden egyes négyzetméterre 83,3 liter eső hullott.

ELSŐ ÉV !!!

ELSŐ ÉV !!!
2015. június 16. | Egy éve kezdtük vidáman , boldogan , bizakodva , remélve , és hát ez lett belőle .................

Népszerűek a zuhanykabin görgők

Népszerűek a zuhanykabin görgők
2015. február 25. | Ha sír a párja mert törött a zuhanykabin görgője, ne a párját a zuhanykabin görgőt cserélje.

Alternatíva, klímával fűteni?

2015. február 16. | Klímával fűteni a jelenlegi energiahordozó-árak mellett gazdaságos.
Amennyiben szükséges az ingatlanban klimatizálás hűtés, úgy a GEO tarifa igénylésének mellőzésével elesünk egy olcsóbb tarifájú elektromos áram szolgáltatástól.

Fűtés Blog indult benne: fűtési rendszerek; radiátor-, padlófűtés, kazán

2015. február 5. | Ezt a rovatot a személyes tapasztalataink alapján hoztuk létre. Az esetek nagy százalékában nem tudja a Tulajdonos, üzemeltető hogy a rendszeréhez mit kell vásárolnia

Szeptember 26-ától csak kondenzációs gázkazánok hozhatók forgalomba

2015. február 4. | Szeptember 26-ától automatikusan hatályba lép Magyarországon is az az uniós rendelet, amely éves átlagban mérve a legalább 86 százalékos hatásfokú gázkazánok forgalomba hozatalát engedélyezi, ez azt jelenti, hogy ekkortól csak kondenzációs gázkazánok felszerelésére lehet engedélyt kapni - mondta Bart István, a Magyar Energiahatékonysági Intézet igazgatója, szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Társasházaknak indul energiahatékonysági pályázat

2015. február 4. | Mintegy 10 milliárd forintos támogatáskerettel, 50%-os támogatásintenzitással indul el a társasházi energiahatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében – hangzott el a kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

A szén-monoxid mérgezések elkerülésének kulcsa a megelőzés

2014. október 6. | Az elmúlt években a CO-mérgezések növekvő száma alapvetően a megfelelő ellenőrzés és karbantartás hiányára, illetve az elégtelen levegő-utánpótlásra vezethetők vissza.

Energetikai Pályázatok

Energetikai Pályázatok
2014. szeptember 14. | Tisztelt Pályázó!

A héten Hevesi Zoltán Ajtony, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkára bejelentette az első lakossági pályázatokat, melyek már szeptemberben megnyílnak.